28 februari, 2010

Macarons, de zoete trend van 2010.

In de mode steden zoals Parijs waren de macarons al een hele tijd verkrijgbaar en zijn ze eigenlijk niet meer weg te denken. in Nederland waren ze tot voor kort nog niet verkrijgbaar.


Maar nu zijn ze verkrijgbaar bij de La place op de afdeling chocolaterie.
De La place heeft ze in zes verschillende smaken:karamel, lemon, pistache, framboos, vanille en chocolat.
(In Maart zijn de macarons bij de La place verkrijgbaar).


Voor de keukenprinsessen/prinsen onder ons, kun je ze natuurlijk ook gewoon zelf maken.


Het recept:

Stap1 klop twee eiwitten met een snufje zout en 200 gram poedersuiker stijf.


Stap2 spatel er 150 gram tot poeder gemalen blanke amandelen doorheen.


Stap3 maak gelijke hoopjes op een met bakpapier beklede plaat.


Stap4 laat ze een uur drogen


Stap5 bak ze hierna ongeveer 20 minuten op 160 graden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten